söndag 8 maj 2011

Surfski Spring Camp

Året upplaga av Surfski Spring Camp blev en succé, bra jobbat Peter Ekström

Vädret var med oss!

Multisportbloggen.se var givetvis där, han var väldigt trött lördag kväll. Kolla Martins blogg för fler bilder och intryck.

Många nya ansikten

Massor med surfskis. Testade bland annat Fusion, väldigt trevlig surfski med lite mer stabilitet än V10/V12 segmentet. Fint bygge. Går lite blött i motsjö men surfar fint.

Intressant att se olika detaljlösningar, en del känns som hemmabyggen där fotstöd och länsar inte riktigt håller samma klass som skrovet.


Den feta bilen på väg.

Väldigt stort roder...

6 kommentarer:

Erik B sa...

Hejsan,

Superhärlig bild över vattnet och skulle passat mig suveränt!

Fick ni några vågor?

Testade du Bourbon? Förresten vilket hemskt namn - ger kväljningar och fet oljesmak i munnen direkt. En annan av deras flytetyg heter Whiskey - lite bättre om nu alkohol och paddling hör ihop ;-)

Erik Wildenstam sa...

Testade ett par andra. Skulle inte rekommendera Orcan än då den inte känns färdig, den fick inte så mycket positiv feedback av dom som paddlat den. Köp den om du vill ha en nydesignad surfski med coolt utseende ;-)

Det fanns en hel del surfskis som känns halvlyckade, dags för det elaka surfskitestet med en "hall of shame"?

Erik B sa...

Tittade på Bourbon Orca på mässan i vintras. Fotstödet såg ut som något jag skulle snickrat ihop av det jag hittade i garaget. Var det samma intryck nu?

Kul om du hinner skriva ihop några rader om de andra du testade!

Erik Wildenstam sa...

Magnus har intressanta tankar om fotstödet, men som du säger det känns inte färdigt och styrningen ger för lite utslag.

Gillade Fusions fotstöd, hade ju tänkt sätta ett sånt i min V12 men bromsade lite när jag köpte en ny Ultra. Det blir nog en modifiering vad det lider.

Erik Wildenstam sa...

...en annan intressant reflektion är att Zedtech Griffin är minst lika rank eller rankare än V12.

Anonym sa...

Jag gillar din blogg och delar din uppfattning om pointen, inget jag går igång på och skulle inte paul paddla den ( i år) så..
Jag skulle väntat till 2012 till lanseringen och lansera en 100% färdig produkt och inte som nu när den känns halvdan. Nytänkande vad gäller design absolut men om det blir plus eller minus är en annan sak.

Marre multisportbloggen.se